MENIU 17.11 - 21.11.2025
| ZIUA | Felul 1 | Felul 2 | - | Salate |
| LUNI | Ciorbă de cartofi cu tarhon (post) și afumătură Borș de curcan cu tăieței Ciorbă rădăuțeană de văcuță | Musaca de cartofi cu iaurt Macrou prăjit cu mămăliguță și mujdei Piept de pui Caprese și cartofi cu ciuperci și usturoi | - |
SALATĂ DE VARZĂ
|
| MARŢI | Ciorbă oltenească de găină Ciorbă de porc a la grec Ciorbă de legume (post) | Mazăre (post) cu piept de pui Gulaș de vită Șnițel de pui cu orez primavera | - | |
| MIERCURI | Ciorbă de perișoare Ciorbă ardelenească de văcuță Ciorbă de fasole (post) | Pui chinezesc și cartofi natur Mâncare de cartofi (post) cu carne la cazan Coaste de porc în sos barbeque și cartofi cu rozmarin | - | |
| JOI | Ciorbă de burtă Supă de pui cu găluște Ciorbă de dovlecei (post) | Pulpă de vită la tavă cu irez sârbesc Mici cu muștar și cartofi rustici Varză călită (post) cu ciolan afumat și mămăliguță | - | |
| VINERI | Ciorbă moldovenească de porc Ciorbă de fasole verde (post) Ciorbă de pui a la grec | Șalău pane cu legume mexicane Piept de pui toscani cu piure de cartofi Cotlet de porc marinat și cartofi boierești | - |